En blogg om reklam och design

Hej och välkommen till min blogg! Här hittar ni texter och artiklar om just design, varför jag började med design, vad för slags arbeten det finns inom designyrket, populära och trendiga formgivare idag och massor av andra spännande saker! Så häng med på en resa bland vackra former, mönster och stilig design i massor av olika stilar! Här skriver jag om webbdesign, webbutveckling, sökoptimering, grafisk design, och marknadsföring i alla olika former och vad man ska tänka på när man ska köpa en hemsida till sitt företag. Jag skapar även inlägg inom flera ämnen!

Vem är jag?

Vad roligt att ni tittar in! Moa är mitt namn och jag arbetar som grafisk formgivare. Detta var i början egentligen endast mitt stora och brinnande intresse för design men som sedan växte till något större karriärmässigt, vilket jag är så himla tacksam för idag. Jag föddes i Stockholm och har alltid älskat att vara kreativ – mitt stora intresse för design började redan som liten när jag älskade att skapa olika mönster och färger. Idag är det mitt yrke och jag kan inte vara mer glad för det! I mina år som designer har jag bara utvecklats mer och mer, och även om man ibland får vara med om nedgångar får man inte heller glömma bort alla fantastiska dagar heller! Jag fortsätter att utvecklas som designer och jag kommer alltid att utvecklas och lära mig – precis som alla andra formgivare och designers där ute idag.

Vad hittar ni här på bloggen?

Jag älskar att skriva om design och det märks nog här i bloggen. Jag har tagit fram det absolut viktigaste när det gäller grafisk design och formgivning. Här hittar du olika tips och trix du kan använda dig av för att bli så populär och trendig som du bara kan online och på alla de olika sociala medierna som finns där ute idag. Du hittar också informativa och spännande texter om de populära och trendiga formgivarna som är aktiva idag, och vad som kommer vara trendigt nu under det spännande och fantastiska året. Hur lyckas du egentligen skapa en reklamkampanj som blir viral? Vill du börja arbeta som designer men vet du inte än vilket steg att ta i början? Jag skriver här exakt allt du behöver veta om vad för utbildningar man bör gå, vad för jobb som man kan arbeta som i designyrket och mer information gällande ämnet.